Actualitate Internă

După ce a suspendat televiziunile rusești, puterea de la Chișinău ar trebui să INTERZICĂ așa-zisa Mitropolie a KGB-istului Vladimir, condusă de Biserica FSB-istă și teroristă a Rusiei

După ce a suspendat televiziunile rusești, puterea de la Chișinău ar trebui să INTERZICĂ așa-zisa Mitropolie a KGB-istului Vladimir, condusă de Biserica FSB-istă și teroristă a Rusiei

Acum, după ce ați suspendat, pe durata stării de urgență, un șir de posturi TV rusești, ar trebui să demonstrați că sunteți consecvenți și luați aceleași măsuri, ba chiar mult mai radicale, în legătură cu funcționarea ilegală, încă din 1944, a structurii de ocupație a Kremlinului în acest teritoriu – Mitropolia în frunte cu Vladimir Cantarean, cel care, pe timp de război împotriva Ucrainei, a mers în Rusia pentru a-și manifesta sprijinul față de Patriarhul Kirill. care a binecuvântat și încurajat agresiunea militară asupra populației pașnice, de aceeași credință, ortodoxă, din Ucraina, cel care a încălcat în văzul întregii lumi porunca Mântuitorului Nostru Iisus Hristos: „Să nu ucizi!”.

Ar trebui să înțelegeți că nu doar propagarea războiului Rusiei împotriva Ucrainei este motiv de luare a unor asemenea măsuri!

O guvernare conștientă și responsabilă de la Chișinău ar trebui să acționeze de așa manieră încât să pună capăt stării de ocupație în care se află acest teritoriu începând imediat după invadarea lui de către Armata Roșie a lui Stalin în 1944, de atunci de când, după ce ne-au batjocorit limba română și alfabetul ei latin, ne-au închis bisericile, ne-au arestat, deportat și împușcat preoții noștri români, din cadrul Mitropoliei Basarabiei, parte componentă a Bisericii Ortodoxe Române, singura biserică canonică în acest teritoriu, iar în locul acestei structuri au instalat, cu forța armelor, structura lor bisericească, necanonică, de alt neam, rusesc, cea care este actuala Mitropolie a Întregii Moldove în frunte cu agentul rus Vladimir Cantarean.

Acțiunile unei guvernări conștiente și responsabile vor fi cele care vor fi să apere, în continuare, ființa noastră națională în fața vechiului regim de ocupație moscovit, dar și în fața oricărui alt regim de ocupație, mai ales cel neomarxist și globalizator de azi.

Doar acționând astfel, am putea înțelege că doriți sincer să părăsiți CSI-ul, așa precum ați afirmat zilele acestea, și să ne faceți cu adevărat liberi.

Pentru asta aveți nevoie de mărturisirea și afirmarea unui legământ sfânt: credința în Hristos Mântuitorul și apartenența la ființa și la Biserica noastră națională, cea românească!

Și de multă rugăciune, bineînțeles, este nevoie, așa precum ne îndemna Părintele Ilie Cleopa: „Nu te teme niciodată de nimeni și de nimic! Doar roagă-te! Dumnezeu și Maica Lui te văd și te aud!”

"Podul" este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.

Dacă v-a plăcut articolul vă invităm să vă alăturați cu un like comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook Podul.

Acest articol este proprietatea Podul.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a continutului se poate face DOAR cu citarea sursei și cu LINK ACTIV către pagina acestui articol.