Actualitate Internă

Maia Sandu, mesaj de condoleanțe pentru rudele victimelor accidentului de elicopter din Kiev, produs azi dimineață

Maia Sandu, mesaj de condoleanțe pentru rudele victimelor accidentului de elicopter din Kiev, produs azi dimineață

Președintele Maia Sandu a transmis un mesaj de condoleanțe pentru rudele victimelor accidentului tragic din această dimineață, în apropiere de Kiev, soldat cu 18 morți, printre care și ministrul ucrainean de Interne. 

Întristată de accidentul tragic produs în apropiere de Kiev în această dimineață, care a luat viața a 18 oameni, inclusiv copii. Gândurile și rugăciunile noastre sunt adresate celor care și-au pierdut apropiații, precum și echipei Ministerului ucrainean de Interne, ai cărui lideri au murit în accident” a scris șeful statului, potrivit Deschide.md.

Un elicopter s-a prăbuşit miercuri dimineaţă la Brovarî, oraş cu 100 000 de locuitori situat în apropiere de Kiev. Printre cele 18 persoane decedate se aflau ministrul de interne ucrainean Denis Monastîrski (42 de ani), prim-adjunctul său Evgheni Ienin (42 de ani) şi secretarul de stat Iuri Lubkovici, precum şi trei copii.

"Podul" este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.

Dacă v-a plăcut articolul vă invităm să vă alăturați cu un like comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook Podul.

Acest articol este proprietatea Podul.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a continutului se poate face DOAR cu citarea sursei și cu LINK ACTIV către pagina acestui articol.