Actualitate Internă

Se împlinesc 14 ani de la ”Revoluția Twitter”, când tinerii basarabeni au fost bătuți cu sălbăticie de milițienii comunistului Voronin, unii fiind uciși în coridoarele morții. Doar UNIREA va aduce adevărata Libertate!

Se împlinesc 14 ani de la ”Revoluția Twitter”, când tinerii basarabeni au fost bătuți cu sălbăticie de milițienii comunistului Voronin, unii fiind uciși în coridoarele morții. Doar UNIREA va aduce adevărata Libertate!

Profesoară universitară, fostă deputată, fostă secretară de stat a Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova (DRRM) și una dintre cele mai cunoscute și mai respectate voci ale unioniștilor basarabeni, doamna Ana Guțu amintește, pe Facebook, de victimele nevinovate ale ”Revoluției Twitter”, punctând un adevăr indubitabil: numai Unirea poate aduce adevărata Libertate. 

Podul.md vă prezintă comentariile doamnei Ana Guțu: 

”7 aprilie 2009, ‹Revoluția Twitter› la Chișinău. 

Tinerii au ieșit în PMAN pentru Libertate, împotriva ciumei comuniste. Au fost bătuți crunt de polițiștii lui Voronin și Greceanâi în coridoarele morții, unii au fost omorâți, nici azi cei vinovați nu au mai fost pedepsiți. 

La 14 ani de la revolta tinerilor frumoși și plini de speranțe, aceeași Greceanâi e fruntașă politică, iar Dodon și Voronin, care au închinat Republica Moldova intereselor obscure ale Rusiei, așa și nu au mai fost trași la răspundere penală. 

Ce soartă mai are acest teritoriu între Prut și Nistru! 

Adevărata Libertate o vom avea doar când vom reveni la trupul Țării noastre – România”. 

"Podul" este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.

Dacă v-a plăcut articolul vă invităm să vă alăturați cu un like comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook Podul.

Acest articol este proprietatea Podul.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a continutului se poate face DOAR cu citarea sursei și cu LINK ACTIV către pagina acestui articol.