Actualitate Internă

A murit FSB-istul infractor Eduard Baghirov, la Moscova, în Miercurea celor 30 de arginți, când odinioară a sucombat și Iuda! Toată viața i-a urât pe români și a lucrat împotriva României

A murit FSB-istul infractor Eduard Baghirov, la Moscova, în Miercurea celor 30 de arginți, când odinioară a sucombat și Iuda! Toată viața i-a urât pe români și a lucrat împotriva României

Agent FSB-ist condamnat, în lipsă, în Dosarul ”7 aprilie”, Eduard Baghirov a sucombat la Moscova, în Miercurea celor 30 de arginți, când odinioară a crăpat și Iuda. 

Decesul lui Baghirov (47 ani) a fost anunțată cu durere de propaganda putinistă: ”Toate organele i-au cedat”. Trebuie spus că a plecat cu rest – FSB-istul avea de executat 5 ani de pușcărie în R.Moldova. 

Întreaga sa viață, rusul Baghirov a urât România și i-a urât visceral pe români, fiind un pion important al Rusiei în vederea destabilizării și transnistrizării R.Moldova. După condamnarea și fuga din R.Moldova prin Tiraspol (ajutat de Natalia Morari, și ea agentă FSB), Baghirov a fost, la vedere, un obișnuit al camarilei din jurul criminalului Putin.  

De-a lungul anilor, Baghirov s-a remarcat prin declarații și gesturi de o românofobie psihotică. A fost unul dintre cei mai abjecți autori ai Sputnik.md. În decursul ultimului an, până să intre în coma din care nu a mai ieșit, a susținut cu fanatism invazia Rusiei în Ucraina și a legitimat genocidul pe care rușii îl săvârșesc acolo. Moartea lui Baghirov în floarea vârstei reprezintă o lovitură pentru agentura FSB-GRU din stânga Prutului și vine într-un moment în care Kremlinul are nevoie de toți lumpenii disponibili. 

E halucinant că unele instituții de presă de la Chișinău îl prezintă pe acest individ drept ”scriitor” și ”blogger”, dedicându-i omagii scârbavnice și folosind în continuare legendarea serviciilor secrete rusești.   

"Podul" este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.

Dacă v-a plăcut articolul vă invităm să vă alăturați cu un like comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook Podul.

Acest articol este proprietatea Podul.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a continutului se poate face DOAR cu citarea sursei și cu LINK ACTIV către pagina acestui articol.