Actualitate Internă

Marcel Spătari a demisionat din funcția de ministru al Muncii și Protecției Sociale. Jurnalist DW: „Un ministru foarte bun, care ar fi trebuit să devină prim-ministru. O mare pierdere!”

Marcel Spătari a demisionat din funcția de ministru al Muncii și Protecției Sociale. Jurnalist DW: „Un ministru foarte bun, care ar fi trebuit să devină prim-ministru. O mare pierdere!”

Într-o conferință de presă susținută alături de premierul Natalia Gavrilița, Marcel Spătari, ministrul Muncii și Protecției Sociale, și-a anunțat demisia din funcție, așa cum se vehicula deja de zilele trecute. 

Spătari a precizat că decizia de a renunța la funcția deținută în guvernul de la Chișinău este una „personală, asumată și pregătită, dar și coordonată din timp cu colegii din guvern și din minister", adăugând că va merge la București, pentru a fi alături de familie. Ministrul demisionar a mai precizat că va continua să ofere expertiză și consiliere echipei de la minister. Spătari a facut și un scurt bilanța al activității sale de ministru, trecând în revistă obiectivele atinse în mandatul său. VIDEO AICI 

Vitalie Călugăreanu, corespondentul Deutsche Well la Chișinău, a comentat demisia lui Spătari pe pagina sa de Facebook arătând că „un ministru foarte bun, care ar fi trebuit să devină prim-ministru și apoi promovat mai sus, se retrage din Guvern. O mare pierdere pentru toți! Marcel Spătari, un om de stat pe care statul îl pierde”.

"Podul" este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.

Dacă v-a plăcut articolul vă invităm să vă alăturați cu un like comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook Podul.

Acest articol este proprietatea Podul.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a continutului se poate face DOAR cu citarea sursei și cu LINK ACTIV către pagina acestui articol.