Actualitate Internă

La comanda FSB-GRU, infractorul condamnat Ilan Șor dă în judecată Deschide.md, fiindcă jurnaliștii i-au dezvăluit legăturile cu Rusia. Atacul împotriva Deschide.md este un atac împotriva întregii prese românești

La comanda FSB-GRU, infractorul condamnat Ilan Șor dă în judecată Deschide.md, fiindcă jurnaliștii i-au dezvăluit legăturile cu Rusia. Atacul împotriva Deschide.md este un atac împotriva întregii prese românești

După ce a furat miliardul, a ramificat scheme de corupție și a regizat așa-zise ”proteste” în centrul Chișinăului, la comanda serviciilor secrete rusești, care-l manevrează din umbră, rusofilul condamnat și fugar Ilan Șor are tupeul ordinar de a da în judecată portalul Deschide.md, în urma numeroaselor dezvăluiri făcute de jurnaliști. Avertizăm că prin atacul mizerabil pe care-l face la adresa Deschide.md, românofobul Ilan Șor atacă întreaga presă de limbă română, în timp ce huzurește în Israel, cu banii furați din R.Moldova. Evident, rusofilul nu are nici cea mai mică șansă în instanță, însă scopul lui nu este justiția, ci hărțuirea și intimidarea Deschide.md. 

Consultantul politic Cristian Hrițuc taxează, pe Facebook, această nouă abjecție la care se pretează omul Rusiei: 

”Shor da în judecată portalul de știri Deschide.md

Omul care a avut tupeul să fure un miliard fără să îi pese face pe victima și acuză deschide.md că face propagandă pentru Maia Sandu.

Bine, el e supărat după ce a apărut o anchetă în ziar prin care sunt dezvăluite legăturile partidului cu Moscova și cu anumiți lideri ai lumii interlope. 

Nu e nicio surpriză că Shor actionează așa, pentru că cel mai tare îl deranjează când i se devoalează planurile.

Acum na, multe dezvăluiri au apărut pe deschide.md. Și cele cu Dodon care lua bani de la Plaha și cele de la pregătirea mitingului lui Shor de astă toamnă. 

Multora le stă în gât Deschide. md.

Îi stiu bine pe oamenii de acolo, de-a lungul timpului s-au mai confruntat cu încercări de intimidare și n-au renunțat. O veste proastă pentru Shor: nici acum nu o să renunțe!”

"Podul" este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.

Dacă v-a plăcut articolul vă invităm să vă alăturați cu un like comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook Podul.

Acest articol este proprietatea Podul.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a continutului se poate face DOAR cu citarea sursei și cu LINK ACTIV către pagina acestui articol.