Actualitate Internă

VIDEO. Cum și-a bătut joc rusofilul și românofobul Ivan Ceban de banii și ajutoarele pe care România le-a trimis R.Moldova în timpul pandemiei Covid, când basarabenii mureau pe capete. Așa ceva nu se uită și nu se iartă! Acum minte că ar fi ”pro-european”, deși e marioneta Moscovei

VIDEO. Cum și-a bătut joc rusofilul și românofobul Ivan Ceban de banii și ajutoarele pe care România le-a trimis R.Moldova în timpul pandemiei Covid, când basarabenii mureau pe capete. Așa ceva nu se uită și nu se iartă! Acum minte că ar fi ”pro-european”, deși e marioneta Moscovei

În prezent, Ivan Ceban pozează în ”pro-european”, fiind travestit de serviciile secrete rusești. Recent, Ivan s-a fotografiat alături de o autospecială MAN, de fabricație germană. Adică, vezi Doamne, și el ar fi ”european”, la fel și partidulețul său, MAN – o făcătură 100% rusească. Despre cât de ”european” este Ceban – vechi comunist consiliat de FSB-GRU – explică jurnalistul basarabean Nicolae Chicu, (colaborator al Podul.ro / Podul.md), într-un video recent pe care îl puteți viziona mai jos. 


Haideți să ne amintim niște fapte indubitabile. În octombrie 2020, cu câteva zile înaintea alegerilor prezidențiale, când îl susținea pe rusofilul Dodon, la fel de rusofilul Ceban a adus în centrul Chișinăului 5 kamazuri rusești rablagite, cică donate de Moscova. A blocat circulația, s-a fotografiat cu Vasnețov, ambasadorul rus, a pipăit kamazurile, le-a lăudat și aproape că le-a pupat. 

Atenție – cu doar câteva luni înainte de asta, în plină pandemie Covid, când basarabenii mureau pe capete, România a trimis în Republica Moldova un ajutor vital în valoare de 3,5 milioane de euro, la care s-au adăugat 20 de camioane cu ajutoare umanitare, iar Ivan Ceban și președintele Dodon le-au băgat sub podul de la Telecentru, într-o suburbie întunecată. Și asta s-a întâmplat la ordinul Moscovei. Ca să nu afle nimeni. Ca să nu le vadă nimeni. 

Acum, deși întreaga sa viață a fost un kamaz sovietic, Ivan Ceban se dă ”pro-european”. 

"Podul" este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.

Dacă v-a plăcut articolul vă invităm să vă alăturați cu un like comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook Podul.

Acest articol este proprietatea Podul.ro și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a continutului se poate face DOAR cu citarea sursei și cu LINK ACTIV către pagina acestui articol.